Bener Meriah (regentschap): verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Bener Meriah''' is een van de districten in Atjeh, Indonesië. Deze wijk is het gevolg van de uitbreiding van het centraal Atjeh, die bestaat uit zeven...'
 
k Actual info
Regel 1: Regel 1:
'''Bener Meriah''' is een van de districten in Atjeh, Indonesië. Deze wijk is het gevolg van de uitbreiding van het centraal Atjeh, die bestaat uit zeven districten. De centrale hooglanden met de hoofdstad in '''Simpang Tiga Redelong''' heeft een oppervlakte van 1919,69 vierkante kilometer bestaande uit 10 districten en 233 dorpen.
'''Bener Meriah''' is een van de districten in [[Atjeh]], [[Indonesië]]. Deze wijk is het gevolg van de uitbreiding van het centraal Atjeh, die bestaat uit zeven districten. De centrale hooglanden met de hoofdstad in [[Simpang Tiga Redelong]] heeft een oppervlakte van 1919,69 vierkante kilometer bestaande uit 10 districten en 233 dorpen.

Het regentschap is onderverdeeld in 10 onderdistricten<ref name="DAK2 Atjeh">[http://www.kpu.go.id/dmdocuments/(8.1.2013)%20ACEH.pdf], [http://www.kpu.go.id/dmdocuments/(8.1.2013)%20ACEH.pdf DAK2 Atjeh].</ref> (kecamatan):

# Pintu Rime Gayo
# [[Permata]]
# Syiah Utama
# Bandar
# Bukit
# Wih Pesam
# Timang Gajah
# Bener Kelipah
# Mesidah
# Gajah Putih
[[Categorie:Regentschap of stadsgemeente in Indonesië]]
[[Categorie:Plaats in Atjeh]]

Versie van 15 dec 2014 12:11

Bener Meriah is een van de districten in Atjeh, Indonesië. Deze wijk is het gevolg van de uitbreiding van het centraal Atjeh, die bestaat uit zeven districten. De centrale hooglanden met de hoofdstad in Simpang Tiga Redelong heeft een oppervlakte van 1919,69 vierkante kilometer bestaande uit 10 districten en 233 dorpen.

Het regentschap is onderverdeeld in 10 onderdistricten[1] (kecamatan):

  1. Pintu Rime Gayo
  2. Permata
  3. Syiah Utama
  4. Bandar
  5. Bukit
  6. Wih Pesam
  7. Timang Gajah
  8. Bener Kelipah
  9. Mesidah
  10. Gajah Putih
  1. [1], DAK2 Atjeh.