Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
cat
Bebietat (overleg | bijdragen)
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
Het '''Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen''' is een afdeling van de [[Rijksuniversiteit Groningen]] die documentatie verzamelt over [[politieke partij]]en in [[Nederland]]. Het DNPP is opgericht in [[1973]]. De verzamelde documentatie bestaat onder andere uit [[beginselprogramma]]'s, ledentallen, propagandamateriaal en artikelen uit kranten en tijdschriften.
Het '''Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen''' is een afdeling van de [[Rijksuniversiteit Groningen]] die documentatie verzamelt over [[politieke partij]]en in [[Nederland]]. Het DNPP is opgericht in [[1973]]. De verzamelde documentatie bestaat onder andere uit [[beginselprogramma]]'s, ledentallen, propagandamateriaal en artikelen uit kranten en tijdschriften. Sinds 1991 maakt het deel uit van de Groningse universiteitsbibliotheek.


== Externe link ==
== Externe link ==

Versie van 25 mei 2007 14:00

Het Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen is een afdeling van de Rijksuniversiteit Groningen die documentatie verzamelt over politieke partijen in Nederland. Het DNPP is opgericht in 1973. De verzamelde documentatie bestaat onder andere uit beginselprogramma's, ledentallen, propagandamateriaal en artikelen uit kranten en tijdschriften. Sinds 1991 maakt het deel uit van de Groningse universiteitsbibliotheek.

Externe link