Naar inhoud springen

Gluren bij de Buren

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Dit is een oude versie van deze pagina, bewerkt door Haaftjlv (overleg | bijdragen) op 30 jan 2019 om 18:04. (Nieuw lemma over het lokaal cultureel huiskamerfestival "Gluren bij de Buren" (met landelijk format))
Deze versie kan sterk verschillen van de huidige versie van deze pagina.
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

Gluren bij de Buren is een - volgens een landelijke formule georganiseerd - jaarlijks plaatselijk cultureel evenement, dat de huiskamer als decor heeft.

Het van oorsprong Amersfoortse evenement vindt in 2019 op zondagmiddagmiddag 10 februari plaats in 23 steden. Geinteresseerde bewoners stellen hun huiskamer open als intiem podium voor lokale podiumkunstenaars. Zij treden driemaal een halfuur op tussen 12.00 en 17.00 uur op. De huiskamer zijn herkenbaar aan het "Gluren bij de Buren"-affiche. Meer info is te vinden in de lokale programmakrant en de website "Gluren bij de Buren" [1].

Belangstellenden zijn welkom in alle huiskamers in alle wijken van een deelnemende gemeente. De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. Allerlei vormen van podiumkunst zijn denkbaar, zoals muziek, zang, theater en cabaret

Externe links