Overleg:Stichting

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Er bestaat een groote verschil tussen Nederland en Belgie, is het niet beter dat Belgie een andere pagina krijgt, het gaat tenslotte om totaal andere constructies hier.

Ronald, dat IKEA verhaal komt niet van mij, woorom zit jij er een peroonlijk gebrabbel van te maken, ikgeef gewoon weer hoe dat hier werkt volgens de wet, kom jij soms uit belgie, daar is alles inderdaad anders. Is het niet beter al die belgie zaken gewoon over te namen van hun Franstalige site, en hier een 100% Nederlandse Stichting pagina van te maken, het is nu echt een rommeltje zo.


Ronald, als je weer gaat kladderen, doe dat dan eerst in de overleg pagina.

Een stichting in Nederland is heel wat anders dan een stichting is Belgie, ik ga gewoon uit van de Nederlandse situatie, en beschrijf die volgens de wet, dat gekladder wat er nu staat is gewoon onzin, en spreek zich zelf tegen.

Een Stichting is hier gewoon een bedrijf met winst geven als oogmerk, al die bedrijven doen aan filantropie, dat maakt ze nog geen goed doel, of geeft ze een maatschappelijk belang. Voor belgie is dat duidelijk een ander geval, dat komt dan netjes daar onder te staan.

Probeer niet meer persoonlijk te rommelen, maar zet in de overleg pagina wat je anders wil zien, hou je wel aan de wet, en hoe alles hier is geregeld, dan komen we er wel uit. Ga er dus geen persoonlijk verhaaltje van maken, of kom met belgie dingen aanzetten hier.

Ook het verschil tussen een woningcorporatie en een woningcoöperatie waar de leden dus zelf eigenaar zijn, dat is in dit geval wel zeer belangrijk ivm waar de winst naar toe gaat.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Stichting. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 26 nov 2019 17:13 (CET)Reageren