Uitgeverij Karaat

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
11-01-2019
Genomineerd: verbetering nodig   Verbetering gevraagd!

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.
De hiervoor opgegeven reden is: vrij kleine uitgever, zou E kunnen zijn, maar artikel voldoet zo niet aan minimale eisen voor een Wikipedia artikel

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Help mee dit artikel te verbeteren, zodat het voldoet aan de conventies van Wikipedia.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden. Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Karaat is een Nederlandse onafhankelijke, literaire uitgeverij.

De uitgeverij werd in 2009 in Amsterdam opgericht op basis van plannen van oprichters Luc de Rooy en Bart Kraamer uit 2008.[1] In januari 2010 gaf ze haar eerste titels uit, met de gedachte jaarlijks tussen de vier en zes uitgaven te verzorgen. Karaat specialiseert zich op korte verhalen, novelles en essays en geeft hoofdzakelijk vertaald werk uit.[2]

Auteurs[bewerken]