Naar inhoud springen

Gebruiker:Telegrafist1946

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Volgens mij was ik al langer geregistreerd als "telegrafist", maar vanwege een lange periode van inactiviteit is dit account gesloten geraakt. Dus heb ik mij opnieuw geregistreerd met mijn geboortejaar er achter.

Ik ben geboren in het Gooi en woon in het Eemland. "Gooi en Eemlander" dus. Een lange tijd heb ik ook in Den Helder gewoond. Maar ook Kollum, Surabaya, Medemblik en Bergen op Zoom. In die laatste stad kom ik ook graag vanwege de vele jeugd herinneringen.

Mijn achtergrond is Elektronica en Radiotechniek. Van m'n hobby heb ik mijn werk mogen maken, en kijk daar nog steeds met plezier op terug. M'n werkzame leven ben ik begonnen bij de Marine en heb het af mogen sluiten bij KPN.

Na mijn VUT / pensioen heb ik meer tijd kunnen besteden aan mijn radiohobby. Maar "buiten de deur" ben ik vrijwel wekelijks actief met vrijwilligers werk voor Gilde Amersfoort en soms nog met examens afnemen.

Mijn Wikipedia bijdragen beperken zich voornamelijk met het corrigeren van bestaande teksten en soms een eigen bijdrage over onderwerpen waar ik bekend mee ben.