Gebruiker:Wmjongens

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hoipiepeloi. Ik ben dus wmjongens, al noem ik me in het dagelijks leven meestal Martijn (de W staat trouwens voor Willem). Ik kom sinds enige tijd vaak op Wikipedia en besloot dat ik er nu zelf eens het een en ander op wilde gaan zetten. Mijn eerste pagina, waar ik aan begon op 23 januari 2006, ging over het mooie poldertje Starnmeer, midden in Noord-Holland. Heel toevallig ook de plaats waar ik sinds '83 ben opgegroeid en waar ik me al sinds zo lang als ik weet erg voor heb geinteresseerd. Ik ga dat dan ook zeker nog wel uitbreiden.

De geschiedenis van plaatsen en gebieden uit mijn omgeving is sowieso een van mijn interesses en ik ben dan ook van plan af een toe een pagina te maken of aan te vullen die hier over gaat en zo langzaamaan de rode linkjes een beetje weg te werken.

Daarnaast houd ik nog van muziek, vind ik wetenschap altijd bijzonder boeiend en doe ik aan schaatsen en snowboarden.

Ik hoop dat ik nu en dan eens iets leuks kan toevoegen waar men ook echt iets van wilde weten en moedig ook iedereen aan het aan te vullen.


gemaakte of aangevulde pagina's

Starnmeer, Noorderveld, Molletjesveer, Nauernasche Vaart, Kamerhop, Markerveld & Oostwouderpolder, De Vrede, Alkmaardermeer, Markenbinnen