Gebruiker:Queenfanmichel

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Naam: Michel Achternaam: Niet Belangrijk Woonplaats: Groningen

Hallo,

Zoals je al kon lezen heet ik Michel en kom uit de stad Groningen, hier ben ik geboren en getogen woon sinds 2000 samen, getrouwd in 2008 en een kind sinds 2008. Ben naast sportliefhebber (Hoofdzakelijk Formule 1, wintersport en beetje voetbal)een enorme fan van Queen.

In de Formule 1 ben ik al sinds 1989 geinteresseert in en voetbal is iets wat ik wel leuk vind maar niet voor thuis blijf. Ik ben naast dit een groot liefhebber van de wintersport, ben geen expert maar liefhebber.

Mijn interesse in Queen begon eigenlijk na het horen van We Will Rock You rond 1984, vond het geweldig klinken en had toen nog niet van de Bohemian Rhapsody gehoord. In 1984 kreeg ik Radio Ga Ga te horen en I want to break free was toen 10 jaar en vonnd het geweldig.

Ik werd ouder en mijn interessen in Queen nam iets af, ging naar school hoorde andere muziek en vanaf 1991 werd het weer gevoed.

Sinds 1991 was ik nog meer onder de indruk maar de gekte begon pas echt kuren te krijgen een aantal jaren later.

Nu heb ik verschillende concerten op cd en dvd een weblog en ben bezig met een eigen website, spaar zoveel mogelijk wat ik financieel gezien kan kopen.

Het maakt niet uit van boeken naar foto's en t-shirt tot zeldzame dingen.

Nieuwschierig wat ik in de loop van tijd gespaard heb is te vinden op mijn weblog, in verband met mogelijke problemen met de richtlijnen zal ik deze niet plaatsen.