Gebruiker:Brammetjebram

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Goedendag.Voorheen was mijn wikinaam B666 , maar die werd meteen geblokkeerd door een bewerkingsoorlog tussen mij en Bertux, hoewel wij beiden de mening delen dat van een oorlog geen sprake was. Van het een kwam het ander, toen mijn bijdrage weer binnen drie minuten verwijdert werd heb ik me B666 genoemd, maar heet vanaf nu Brammetjebram . Overigens was mijn voorbarige conclusie dat B222 gewoon pro-Demmink alles zat te verwijderen wat iets toevoegde aan de Demmink-affaire geheel onjuist. (sorry bertux, zo gaan die dingen soms)

Verder ben ik geinteresseerd in de Bilderbergers omdat zij wel degelijk een schaduwregering vormen. Dat valt uit verschillende feiten af te leiden, en het is trouwens door meerdere Rockefellers toegegeven. Het kan zijn dat ik daar ook ga modificeren , maar nooit om iets te suggereren... Ik wil slechts op feiten wijzen.... Dat wat de Bilderbergers afspreken ook daadwerkelijk gebeurt bijvoorbeeld... Dat is vaak makkelijk af te leiden bijvoorbeeld, hoewel soms nooit. Wij zijn er niet bij hé ,

Ik heb in het verleden een keer een pagina aangepast, over het koningshuis. Daar stond wel dat ze naar Engeland gingen, maar ook dat er beweert werd door sommigen, dat ze gevlucht waren. Ze zijn gewoon gevlucht. Dat blijkt overal uit, maar mijn aanpassing is weer verwijdert... Jammer, maakt niet uit... Ik vind het belangrijk dat er op wiki geen mooie RVD praatjes komen te staan, maar de waarheid. Jullie zullen dus nog van mij horen. Groetjes Brammetjebram !

update ; omdat ik niemand zwart wil maken, en veel mensen heus wel weten dat ze gevlucht waren ga ik het niet meer aanpassen, maar een bron in deze is de NOS, dat vind ik nog eens grappig.... groetjes !Brammetjebram (overleg) 12 mei 2013 00:27 (CEST)