Naar inhoud springen

Gebruiker:Dassenman/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Wikipedia is een hele nare plaats geworden.

Ik ben al sinds 2009 aan het schrijven en help mee met het aanmaken en verbeteren van pagina's. Krijg er niets voor en dat hoeft niet. Maar de laatste tijd zijn er ineens gebruikers die geen respect hebben voor andere.

Waar ik uren in research bezig ben om pagina's goed te maken, doen zij niets. Ik maak een paar fouten en de pagina word of verwijderd of ALLE bewerking ongedaan gemaakt. Vroeger paste ze het aan tot het goed was of wezen ze me erop wat ik fout deed zodat ik het kon verbeteren tot het goed was. Dit is de taak van deze personen en wat ze horen te doen!

Tegenwoordig schelden ze je uit, hebben ze geen respect en halen alles weg. Als je er wat van zegt dreigen ze met blokkeren en andere maatregelen. Ze lezen je bewerkingen niet na, laten foute informatie staan en doen maar wat. Bewerken zit er bij deze luilakken niet meer in of zeggen wat je fout doet kost te veel moeite.

Dit soort personen verzieken Wikipedia en zijn feitelijk nog erger dan anonieme accounts die de boel verzieken met nepinformatie. En dat is zeer jammer