Gebruiker:Dunja Engelbracht/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Dplay Nederland
Type Video on demand
Taal Nederlands
Opgericht 12 februari 2019
Link www.dplay.nl
Portaal  Portaalicoon   Media

Dplay is de premium streaming video on demand service van Discovery Benelux. De dienst ging op 12 februari 2019 van start.[1]

Dplay kan tijdens een gratis proefperiode van twee weken worden uitgeprobeerd. Een abonnement kost €3,99 per maand en is maandelijks opzegbaar. Het is mogelijk om zonder betaald abonnement kennis te maken met de content op Dplay. De gebruiker kan dan, na registratie van persoonsgegevens, een kleine selectie van de content bekijken mét reclames.

Aanbod[bewerken | brontekst bewerken]

Dplay biedt een uitgebreid aanbod met factual entertainment- en non-fictie programmering van onder andere Discovery Channel, TLC en Investigation Discovery. Het gaat hierbij om programma’s als Salvage Hunters, Wheeler Dealers, Gold Rush, Say Yes To The Dress, Counting On, Dr. Pimple Popper, Evil Lives Here en Lake Erie Murders.

De service biedt een gedeelte van haar programma’s aan die vooruit kunnen worden gekeken, maar ook tot zeven dagen kunnen worden teruggekeken. Ook is het mogelijk om live televisie te kijken naar de zenders Discovery Channel, TLC en Investigation Discovery.

Beschikbaarheid[bewerken | brontekst bewerken]

Dplay is naast de app voor mobiel en tablet (iOS en Android) ook beschikbaar als desktopversie en te streamen naar televisie via Airplay of Chromecast.

Zie ook[bewerken | brontekst bewerken]

Externe links[bewerken | brontekst bewerken]

  1. [1]