Naar inhoud springen

Gebruiker:Emailpack

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Emailpack;

Bekend sinds het begin op internet, leerde ook zichzelf te "ontwikkelen" tegen alle personen in. Sinds die hoorde van een persoon die in de toekomst mij zou misbruiken; dat je op internet niet je gegevens moest laten, kwam ik eigenlijk achter dat internet iets sociaal is, dus voor wie moet je dan schuilen, voor je buurman of voor internet?

Emailpack;

Is een bekende naam, als je in google typt, zie je heel veel sporen van mij; vooral van intellectuele bedoelingen.

Emailpack; Niet kort te sluiten, met elektriciteit, en zeker niet met een vals email. Deze ontwikkelingen zijn toegepast op een tactische werkwijze, de bedoeling hiervan is bewijzen hoe "hackers" slachtoffers misbruiken.

Emailpack; Bekend van zijn ingenieuze bedoelingen, op internet, om het mondiale spionage die illegaal is aan te pakken. En weet dat hackers met hele hoge verbindingen je computer verbinding en de systeem zo kunnen platleggen.

Emailpack; Windows was nooit een sociale veiligheids middel geweest, al is het over elke land toegepast in elke school. Windows heeft mijn leven juist meer in gevaar gezet...

Emailpack; De chronologische volgorde van systematische geweld tegen mijn zin in, is een vorm van cynische bedrog die erkend kan worden als de vijandelijke vermogen, die geen potentie heeft.

Emailpack; De chronologische werkwijze van systematische geweld is ontstaan toen Bush het woord chronologie ontdekte en zijn dienst CIA de terreur beweging weert hanteerde.

Emailpack; De controle posten van geheime diensten, zijn altijd ergens verbogen, en achterdochtig over elkaar gelapt ergens.

Emailpack; Politie diensten misbruiken prive gegevens van personen.