Gebruiker:Gonnyz

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik ben geboren in 1971 in Alkmaar. Daarna via Groningen en een aantal tussenstops (in de Randstad en in het buitenland wegens studie) terechtgekomen in Amsterdam waar ik mijn ideale plek heb gevonden.

Na een flitsende carrière in de consultancywereld, waar ik onder andere voor CMG en ING heb gewerkt, heb ik in 2003 besloten om te gaan doen wat ik écht leuk vind. Ik schreef al freelance voor computerbladen en kreeg de kans om dat fulltime te gaan doen. Sindsdien werk ik als redacteur voor een bekend computerblad. Voor dit blad coördineer ik de rubrieken Internet en Tips & Trucs en schrijf ik dagelijkse nieuwtjes voor de website.

Verder ben ik betrokken bij een aantal websites en webwinkels, die allemaal te maken hebben met mijn grootste hobby: mobiele technologie en dan met name PDA's. Dit is ook het onderwerp waarover ik voor Wikipedia het meeste denk te gaan schrijven, maar ook over andere computergerelateerde onderwerpen draai ik m'n hand niet om.

Mijn werk en alle nevenactiviteiten leveren een werkweek op van (zonder overdrijven) ongeveer 80 uur. Daarnaast probeer ik nog tijd te maken voor een studie Cultuurwetenschappen aan de Open Universiteit.

Privé ben ik gelukkig getrouwd met een geek (iemand die net zo gek is van technische snufjes als ik) en woon 3-hoog in een typische vooroorlogse etagewoning in Amsterdam van 70 vierkante meter. Mijn hobbies zijn: PDA's (daarna komt er een hele tijd niets), stedentrips en boeken over geschiedenis en cultuur lezen.

Websites en mijn rol daarin[bewerken | brontekst bewerken]

  • Nederlandse Palmclub (PDA-gebruikersgroep) - bestuurslid van deze stichting en hoofdredacteur van de website
  • pdassi.nl (softwareshop) - oprichter & beheerder
  • Pocketland (softwareshop, in oprichting) - oprichter & beheerder
  • pdaTronix (website van mijn eigen bedrijf) - beheerder
  • pdaboek.nl (website n.a.v. twee boeken die ik samen met Susan Krieger heb geschreven) - beheerder
  • PCM (website van het blad waarvoor ik werk) - redacteur