Gebruiker:Halandinh/toshiba-buiten-wikipedia

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
/1
/2
/3
/4
/5
/6
/7
/8
/9
/10
/11
/12
/13
/14
/15
/16
/17
/18
/19
/20
/21
/22
/23
/24
/25

Uitgelicht[bewerken | brontekst bewerken]

Ik ben Hsf-toshiba, mijn echte naam is Geert, geboren op 2 maart 1977, geboren te 's-Hertogenbosch, mijn hele leven al woonachtig in Rosmalen. Hsf is een afkorting van de Hattrick Support Federatie, een federatie op het spel Hattrick, Toshiba is een verbastering van mijn voornaam. Ik werd altijd Geertos genoemd, dat werd door een van mijn broers verbasterd tot Tosh, waar ik zelf Toshiba van heb gemaakt.

Halandinh/toshiba-buiten-wikipedia op YouTube


Hallo ik ben Geert Smulders, ben momenteel 32 jaar en ben woonachtig in Wijchen, Gelderland. Het is nu 20 december 2009. Buiten is het min drie graden en ligt een flink pak sneeuw. Het is het tijd van het jaar, maar zoveel sneeuw als er afgelopen donderdag en vannacht is gevallen is voor Nederland ongehoord. Het is zelfs zo, dat we een witte kerst gaan krijgen. Op eerste kerstdag schijnt er weer 10 centimeter te vallen.

Ik wil het nu niet hebben over de sneeuw. Het onderwerp is nu geluk. Degene die mij ook kennen van Hyves en daar mijn blogs hebben gelezen, ik hamer heel erg op geluk. Maar wat is geluk nou precies? Het is niet iets wat je in de winkel kan kopen. Het is niet iets wat een ander je kan geven. Of... misschien toch weer wel. Geluk is in ieder geval niet iets tastbaars. Geluk is.... Geluk.

Je moet je afvragen, wat geluk is. Geluk is iets wat je wat je een beter mens maakt. Het zorgt er voor dat je goed in je vel zit. En vooral ook, het zorgt er voor dat je goed in je vel blijft zitten. Geluk is dus zeg maar een gevoel. Maar, als jij nou hetzelfde voelt als ik, ben je dan ook per definitie gelukkig? Nee, dat is helaas niet zo. Wij mensen zijn complexe wezens op deze grote Aardbol. Geluk is iets persoonlijks. Wat mij gelukkig maakt, maakt een ander niet gelukkig.

Het gegeven dat ik mijn vriendin vanuit Vietnam naar Nederland heb gehaald, dat heeft voor mij een positief effect gehad. Het heeft mij een stukje gelukkiger gemaakt, dan dat ik voor die tijd was. Maar, als een andere persoon een vrouw uit Vietnam haalt, wil niet zeggen, dat hij dan óók gelukkig is. Het heeft mij gelukkig gemaakt, dus werkt het wel voor mij.

Maar goed, nu ze er eenmaal is, is het niet zo, dat het dan klaar is. Geluk is een veranderend proces, het is iets waar je naar toe moet leven, maar ook naar toe moet werken. Je moet een doel hebben, je moet je afvragen, wat maakt mij gelukkig? Aan het eind van de dag moet je jezelf in de spiegel zien en zeggen : Vandaag heb ik iets gedaan, om mijn doel te bereiken. Een doel dat mij gelukkig maakt.

Zo leef ik, doelen hebben, doelen nastreven. Soms gaat dat gemakkelijk, maar soms is het ook moeilijk. Maar moeilijkheden zijn geen problemen, maar uitdagingen. Alles is een uitdaging om jezelf een beter gevoel te geven, het geluk. En als je die uitdaging hebt overwonnen..... ga dan naar de volgende uitdaging. Zoek het geluk in jezelf, vraag jezelf af, wat je gelukkig maakt en probeer dat na te streven. En als je dat hebt gevonden, ga dan op zoek naar het volgende. Want, zonder doelen vind je het in ieder geval niet.