Gebruiker:Kojaman/tesbox

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Testjes[bewerken | brontekst bewerken]

Template voor het markeren van een artikel wat niet aan de cheklist voldoet[bewerken | brontekst bewerken]

zoals hierboven ook gemeld feedback, ondersteuning, enz. Ook opruimen is geen simpele klus. Mededelingen via mail ed komen veelal harder aan dan verbaal. Misschien moeten we nadenken over nieuwe templates voor het markeren van artikelen die niet voldoen. Er is een checklist, als je die reduceert tot het plaatsen van wat vinkjes en een omschrijving dan kom je een heel eind denk ik? Bestaat er al zoiets? ik zou daar best werk van willen maken. Kojaman 9 sep 2009 13:19 (CEST)

Wellicht is het een idee een verwijdersjabloon te maken dat door de plaatser eenvoudig voorzien kan worden van een link naar een pagina met uitleg, die speciaal het specifieke probleem behandelt dat aanleiding is voor verwijdering? Op zo'n pagina met uitleg zou je dan eventueel een aantal gebruikersnamen kunnen plaatsen van gebruikers die eerste aanspreekpunt zijn voor verdere hulp. GijsvdL 9 sep 2009 13:26 (CEST)

Goed idee! Allicht kan daar de overlegpagina van het betreffende artikel voor gebruikt worden. Overigens valt het te voorzien dat verwijderdiscussies daar dan ook plaats gaan vinden. Josq 9 sep 2009 13:33 (CEST)

Type markering: CORR / WIU / Verwijderen Checklist: