Gebruiker:Kojaman

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Introductie
Ik woon en werk in Nederland, ben geboren in Suriname. Ik heb werktuigbouwkunde gestudeerd in Delft en aan de Haagse hogeschool. Werk momenteel als applicatie ontwikkelaar/ project leider. Ik heb veel interesses: natuur, sport, muziek, lezen, reizen enz. Eindig steeds vaker in Wikipedia, vindt het een geweldig concept en verwacht hier alleen nog maar vaker terecht te komen. Zal mij in eerste instantie storten op Zuid Amerika, Suriname, techniek en wellicht hier en daar een template trachten bij te werken.

Bijdragen

Nog te schrijven[bewerken | brontekst bewerken]

Nog te controleren[bewerken | brontekst bewerken]

== Nog af te ronden ==

Testjes[bewerken | brontekst bewerken]

Template voor het markeren van een artikel wat niet aan de cheklist voldoet[bewerken | brontekst bewerken]

zoals hierboven ook gemeld feedback, ondersteuning, enz. Ook opruimen is geen simpele klus. Mededelingen via mail ed komen veelal harder aan dan verbaal. Misschien moeten we nadenken over nieuwe templates voor het markeren van artikelen die niet voldoen. Er is een checklist, als je die reduceert tot het plaatsen van wat vinkjes en een omschrijving dan kom je een heel eind denk ik? Bestaat er al zoiets? ik zou daar best werk van willen maken. Kojaman 9 sep 2009 13:19 (CEST)

Wellicht is het een idee een verwijdersjabloon te maken dat door de plaatser eenvoudig voorzien kan worden van een link naar een pagina met uitleg, die speciaal het specifieke probleem behandelt dat aanleiding is voor verwijdering? Op zo'n pagina met uitleg zou je dan eventueel een aantal gebruikersnamen kunnen plaatsen van gebruikers die eerste aanspreekpunt zijn voor verdere hulp. GijsvdL 9 sep 2009 13:26 (CEST)

Goed idee! Allicht kan daar de overlegpagina van het betreffende artikel voor gebruikt worden. Overigens valt het te voorzien dat verwijderdiscussies daar dan ook plaats gaan vinden. Josq 9 sep 2009 13:33 (CEST)

Type markering: CORR / WIU / Verwijderen

Checklist:

Templates die ik regelmatig gebruik[bewerken | brontekst bewerken]

Handigheidjes[bewerken | brontekst bewerken]

== Wiki gerelateerd ==
n00b Deze gebruiker is een beginner
Deze gebruiker bevordert samenwerking op Wikipedia.
Deze gebruiker hanteert één gebruikersnaam voor alle projecten van Wikimedia.
Deze gebruiker is een techneut
Ik ben in Suriname geboren.
Leef nu in Nederland.

Taalvaardigheid

nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
srn Disi sma dya kan taki Sranantongo leki wan Srananman.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
pt-1 Este usuário pode contribuir com um nível básico de Português.
WikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.