Gebruiker:Leyrann

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Welkom op mijn gebruikerspagina. Leyrann is de naam die ik heb gekozen voor één van de hoofdpersonen in het fantasyboek dat ik schrijf. Dus als iemand die later nog tegenkomt (al heb ik geen flauw idee of dat gaat gebeuren) dan weten jullie dat de schrijver van dat verhaal 14 jaar was toen hij begon. Want zo oud ben ik.

Drie van mijn grootste hobbys zijn lezen (vooral het Rad des Tijds, waar ik ook de meeste wijzigingen uitvoer), verhalen schrijven, en muziek luisteren. Ik luister vooral metal, zoals Blind Guardian, Dragonforce, Fairyland of Nightwish. Maar ik heb ook met de meeste andere muziek geen problemen. Natuurlijk heb ik nog meer hobby's en fascinaties, in tegenstelling tot de meeste mensen van mijn leeftijd, heb ik niets tegen school. Ik zit op het Gymnasium Celeanum in Zwolle. Mijn lievelingsvakken zijn Wiskunde en Natuur- en Scheikunde. Ik ben in heel veel dingen geïnteresseerd, waardoor ik op Wikipedia soms meer dan een uur rond kan zwerven.

Wijzigingen[bewerken | brontekst bewerken]

Ik zal vooral kleine wijzigingen doen, omdat ik niet van foutjes of verouderde informatie houd. Al maak ik zelf ook wel eens spelfouten. Zo nu en dan doe ik ook grote wijzigingen. Ik heb bijvoorbeeld het plot van Torens van Middernacht, deel 13 van het Rad des Tijds geschreven, aangezien niemand anders dat van plan scheen te zijn.