Naar inhoud springen

Gebruiker:Stickske

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hallo,

Mijn naam is Bert Van Eeckhout. 21 jaar oud , +- 1.92m groot , 95kg zwaar. Eerst en vooral wil ik zeggen dat Wikipedia een fantastisch iets is. Ik kan hier alles vinden wat ik maar wil weten over 3D en film. Dit geeft meteen aanleiding naar mijn grote hobby's 3D en film. Ik hou me namelijk bezig met 3D special effects. Zo heb ik een zware obsessie voor pixar en dreamworks. Programma's die ik vaak gebruik zijn 3Dsmax,maya,motion builder en voor de montage adobe after effects,premiere,encore.

Mijn tweede obsessie zijn films. Ik kan uren slijten bij het kijken naar Steven Spielberg films. Dankzij Wikipedia ben ik ook alles van mr Spielberg te weten gekomen. Mijn lieveling films zijn zonder twijfel

Van Spielberg:
   - Jurassic park
   - gremlins
   - E.T.
   - A.I.
   - Close encounters of the third kind
   - shrek (produced by Spielberg)
Niet Spielberg:
   - The naked gun
   - Ace ventura ped detective
   - National treasure
   - Nemo


Verder hou ik me creatief bezig met het maken van houten potten op een draaibank. Ik heb namelijk in het middelbaar houtbewerking gevolgd. Na het middelbaar besloot ik verder te studeren aan het PIH te Kortrijk. Daar leerde ik werken met computer en het maken van allerlei buitengewone multimedia zaken.

Ik speel ook nog piano die ik mezelf aanleer via de alom bekende site youtube.