Naar inhoud springen

Gebruiker:Tomblom

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Tom Blom (1946) is schrijver/performer en in die hoedanigheid al jaren actief op radio, televisie, congressen en symposia.

In de 70-er jaren presenteerde hij samen met Willem Ruis het radio sportprogramma Langs de lijn. In de 80-er jaren presenteerde hij samen met Jack van Gelder het TV programma Te Land, ter Zee en in de Lucht. In de 90-er jaren begon zijn werk als (opvallende) dagvoorzitter op zakelijke evenementen. Hij debuteert in 2007 als cabaretier.

Nieuw wegdek, Langere remweg is de titel van het solo cabaretprogramma van Tom Blom. De premiere was op zaterdag 24 februari in een uitverkocht theater De Wegwijze in Nieuw en Sint Joosland bij Middelburg.

Nieuw wegdek langere remweg, is een intiem, persoonlijk programma: warm, gevoelig, ruimte voor de glimlach en humoristisch.

Tom Blom is de man van 60 die zich niet laat wegdrukken achter de geraniums. Net als een kind kijkt hij onwennig rond naar de veranderingen om hem heen. Was vroeger alles beter? Nee, natuurlijk niet, maar toch............ Moet de rimpelgeneratie ontplooien? Afwerkplek, stilte, televisie, de rollatoreconomie, de schoonheidskliniek, het komt allemaal voorbij.

Gewapend met een geranium en een microfoon vertelt Tom Blom zijn verhaal.