Gebruiker:Willemsbartpeterszone

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Anna Raisa Bondarenko ( Gent , 5 oktober 2007) is een belgische actrice die onder meer Anna in de fan film Frozen 2 speelt . Andere films waarin ze speelde zijn onder meer Time, une cathastrophe , het sprookt in mijn hoofd, ed levuid , the fate of being a millionaire...


Biografie[bewerken | brontekst bewerken]

familie[bewerken | brontekst bewerken]

Bondarenko is een dochter van een russische vader en een portugesche moeder ze heeft ook een zus, die zag je bij het sprookt in mijn hoofd. Haar om is oekrains en de andere is portugees .

School en hobby's

tot haar 5de ging ze naar de instituut van gent daarna ging ze naar bassischool voskenslaan daar werd ze verliefd op filmages en begon ze kleine fan filmpjes te maken. Op haar 9de verhuisde ze naar Mariakerke en ging ze daar naar school op de Wijze eik. Ze studeert 2 uur latijn en 2 uur wetenschappen en ten slotte ook 2 uur cultuur en filosofie sinds dien raakte ze geinereseerd in het bewerken van filmpjes en acteren en deed ze zelfs al mee met Une cathastrophe en het sprookt in mijn hoofd .elk jaar deed ze mee aan school toneel tot dat ze zelf al werd uitgenodigd voor de film Time

Op de basisschool raakte ze geïnteresseerd in toneel en technologie en haar talenten werden al vroeg opgemerkt. Ze won op zevenjarige leeftijd de Rol voor Une cathastrophe fantastique ,. Op achtjarige leeftijd ging Bondarenko naar Mariakerke en op haar 10de ging ze naar school op de wijze eik. Ze werd ook sindsdien lid van youtube commercie. .

Nadat ze naar Mariakerke is verhuisd met haar moeder, vader en zus, ging ze naar De wijze eik, een onafhankelijke ASO school tot juni 2019. Toen ging ze naar Koningklijk Atheneum Mariakerke , een openbare school voor meisjes en jongens, ook in Mariakerke.

Op de set van Frozen 2 kregen de reggisieurs het idee om de eerste frozen fan film ook te maken dus komt hij uit in 2025. Hoewel ze zich op het filmen concentreerde haalde ze goede cijfers. Bondarenko haar lievelings vakken waren altijd latijn en wetenschappen.

Bondarenko studeert 2 uur Latijn, wetenschappen en cultuur en folosofie aan de Atheneum Mariakerke in Mariakerke in Belgie.

Ze beweerd ook dat ze misschien op haar 16de naar het verenigd koningkrijk wil om er te studeren met haar tante en nonkel, en zo kan ze naar een acteerschool gaan.

.

Talenten en hobby's[bewerken | brontekst bewerken]

Ze vertelt dat haar favoriete bezigheden dansen, zingen, volleybal, turnen, tekenen en filmen zijn. Daarnaast is ze ook met andere mensen in 2020 een fanfilm gestart namelijk na de animatiefilm frozen 2 maakt ze een soort van Live Action fan film van Frozen 2,. Ze beschrijft zichzelf als “I’m a bit of a feminist” ("best wel feministisch") en bewondert mede-acteurs Emma watson en Johnny Depp. Later wilt ze ook meedoen als ambassadeur van Time's up

Filmen[bewerken | brontekst bewerken]

Hier zijn enkele filmen waar Anna bondarenko aan meedoet en dat er nog komt

frozen fan film 2

Jaar Titel Rol
2016 une catastrophe fantastique Walking girl
2017 Time Emma Luis
2018 Fate of being a millionaire Emma Luis
2019 Ed levuid Suzanne
2020 Frozen 2 Live action Anna
2020 Het sprookt in mijn hoofd Stiefzus / dwerg