Is dit over

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Is dit over
Single van:
Ronnie Flex in samenwerking met Tabitha
Van het album:
Rémi
Uitgebracht 30 juni 2017
Genre Nederhop
Duur 3:15
Label Top Notch
Schrijver(s) Ronell Plasschaert, Tabitha Foen-a-Foe, Tibari Bahaj
Producent(en) Ronnie Flex, TB
Hoogste positie(s) in de hitlijsten
Singletijdbalk van Ronnie Flex
2017
Loterij
  2017
Is dit over
  2017
Jouw seizoen
Singletijdbalk van Tabitha
  2017
Is dit over
  2017
Red me
Volgorde op Rémi
9
Energie
  10
Is dit over
  11
Come again
Portaal  Portaalicoon   Muziek

Is dit over is een lied van de Nederlandse hiphopartiest Ronnie Flex in samenwerking met de Nederlandse zangeres Tabitha. Het werd in 2017 als single uitgebracht en stond in hetzelfde jaar als tiende track op het album Rémi van Ronnie Flex.

Achtergrond[bewerken | brontekst bewerken]

Is dit over is geschreven door Ronell Plasschaert, Tabitha Foen-a-Foe en Tibari Bahaj en geproduceerd door Ronnie Flex en TB. Het is een nummer uit het genre nederhop. In het lied rappen en zingen de artiesten over het einde van een relatie en of het daadwerkelijk het einde is van deze relatie. De single heeft in Nederland de platina status.[3]

Het is de eerste keer dat de artiesten met elkaar samenwerken. Op hetzelfde album staat ook een andere samenwerking; Red me. Ronnie Flex en Tabitha werkten later ook nog samen op Zeldzaam, Overbodig en Wacht op mij.

Hitnoteringen[bewerken | brontekst bewerken]

De artiesten hadden succes met het lied in de hitlijsten van Nederland. Het piekte op de dertiende plaats van de Nederlandse Single Top 100 en stond 24 weken in deze hitlijst. De Nederlandse Top 40 werd niet bereikt; het kwam hier tot de eerste plaats van de Tipparade.