Let It Snow (ER)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Let It Snow
Aflevering van ER
Aflevering Seizoen 15
Aflevering 9
Gastrollen Amanda Aday
Andrew Astor
August Emerson
Kamel Haddad
David Huynh
Windell Middlebrooks
Schrijver(s) Joe Sachs
Regisseur Charles Haid
Eerste uitzending 4 december 2008
Afleveringchronologie
← Vorige
Volgende →
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Let It Snow is de negende aflevering van het vijftiende seizoen van de televisieserie ER, die voor het eerst werd uitgezonden op 4 december 2008.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Er woedt een sneeuwstorm over Chicago en dit zorgt ervoor dat dr. Banfield en dr. Morris vast komen te zitten op een vliegveld. Zij kunnen nergens een hotelkamer krijgen en zijn nu verplicht te blijven op het vliegveld met andere gestrande reizigers. Dankzij alcohol wordt het toch gezellig en uiteindelijk lukt het hen om een hotelkamer te krijgen, zij moeten nu wel samen in één bed slapen.

Dr. Gates moet toezicht houden op Sarah en Alex, hij zwicht voor hun smeekbeden om naar een feest in de buurt te mogen. Zonder medeweten van dr. Gates rijdt Alex samen met Sarah na het feest in een auto van een vriend, dit loopt uit op een zwaar ongeluk waarbij Alex levensgevaarlijk gewond raakt. Als Alex aankomt op de SEH draait Taggart emotioneel helemaal door en geeft dr. Gates de schuld van het ongeluk.

Dr. Rasgotra moet voorkomen voor het medisch tuchtcollege voor het overlijden van een patiënte van haar. Dit gebeurde door het toedoen van haar student, maar aangezien zij de mentor is van hem is zij verantwoordelijk.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrollen[bewerken | brontekst bewerken]

Gastrollen (selectie)[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]