Overleg:Annette Sekrève

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ouder overleg[brontekst bewerken]

Kan de pagina Annette Sekrève verwijderd worden, zodat Annette Sekreve hernoemd kan worden in Annette Sekrève? Dedalus 9 jul 2005 15:23 (CEST)[reageer]

Gebeurd. Sixtus 9 jul 2005 15:30 (CEST)[reageer]

Kan die bijzonderheden paragraaf niet herschreven worden? Het klinkt een beetje beschuldigend door de een, en vergoeilijkend door een ander, de zinnen kunnen neutraler en feitelijker.

Ik stel voor:

Prinses Annette is veroordeeld geweest tot een ontzegging van de rijbevoegdheid wegens te hard rijden. Zij heeft op 31 augustus 2007 nabij het dorp Uddel 155 km/u gereden op een weg waar 80 km/u is toegestaan. De ontzegging was voor de duur van vier maanden. Hiervan waren drie maanden en twee weken voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar. Tevens werd een geldboete van 780 euro opgelegd. Hoewel gebruikelijk voor een dergelijk feit besloot de rechter haar rijbewijs niet in te in nemen. De rechter volgde het betoog van haar advocaat dat zij in verband met haar zwangerschap haar rijbewijs nodig heeft.


Aixroot 23 okt 2007 15:31 (CEST)[reageer]


Ik zal dit aanpassen na 10-11-2007 tenzij bezwaren ingebracht worden

Aixroot 29 okt 2007 11:39 (CET)[reageer]

Link naar Pers-artikel werkt niet meer[brontekst bewerken]

Hallo,

De link naar het Pers-artikel over de snelheidsovertreding en de beslissing van de rechter dat zij het rijbewijs mocht houden, werkt niet meer omdat de Pers is opgeheven. Kan die link verwijderd worden?

Groeten, Ruud– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Ruud4d (overleg · bijdragen) 30 april 2012 (CEST)