Overleg:Beker van België (volleybal)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door Akadunzio in het onderwerp Titels Asterix Kieldrecht/Asterix AVO

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Beker van België (volleybal). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 10 okt 2018 10:11 (CEST)Reageren

Titels Asterix Kieldrecht/Asterix AVO[brontekst bewerken]

Gisteren viel het me tijdens het bewerken op dat de titels van Asterix Kieldrecht en Asterix AVO (fusieclub ontstaan na fusie tussen Asterix Kieldrecht en AVO Melsele) apart worden gezien en vermeld op de pagina.

Echter, na enkele oudere documenten te hebben bekeken denk ik dat de fusieploeg speelt onder het stamnummer van Asterix Kieldrecht (O-0809). Ik weet niet of het bondsreglement iets vermeld over het palmares van een fusieploeg, maar mogelijks zouden deze bekerwinst en allemaal tellen voor Asterix AVO. Dit zou vooral belangrijk zijn voor deze pagina wat betreft de recordhouder bij de vrouwen. Heeft deze een record met 13 of 16 bekerwinsten? Verder in mindere mate bij de sectie van de bekerwinnaars, waar beide namen momenteel apart vermeld worden (Asterix Kieldrecht met 13 stuks en Asterix AVO met 3 stuks).

Mensen die meer op de hoogte zijn zijn welkom om te reageren. Berzecker (overleg) 22 feb 2021 13:45 (CET)Reageren

Volgens de reglementen van Voley Vlaanderen wordt bij een samensmelting van twee volleybalverenigingen een nieuwe vereniging opgericht. Een nieuwe vereniging begint normaal met een nieuw palmares. Akadunzio (overleg) 22 feb 2021 21:33 (CET)Reageren