Overleg:Ben Vermaseren

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Paul Brussel in het onderwerp Aan Paul Brussel

Wel of geen hoofdletter[brontekst bewerken]

Beste 'Vis met 1 oog', ik had 'nederlandse' met een kleine letter gedaan omdat het zo in de titel van het boek staat. Ik heb de tweede druk uit 1981. ISBN 90 70522 020. Ik heb er de voorkeur aangegeven de titel letterlijk over te nemen. Dus met kleine letter. Haagschebluf 3 sep 2013 15:22 (CEST)

Aan Paul Brussel[brontekst bewerken]

Ik vind het vreselijk irritant dat je steeds aanpassingen maakt in mijn tekst, terwijl ik nog met het artikel bezig ben. Het dunkt me dat dat duidelijk aangegeven is. Haagschebluf 4 sep 2013 09:27 (CEST)

OK: ik zal je dan aan het werk laten want er valt inderdaad nog veel aan te doen. Paul Brussel (overleg) 4 sep 2013 09:31 (CEST)Reageren
Dat er nog veel aan te doen is valt denk ik wel mee. Zo'n grootheid was Vermaseren nou ook weer niet. En er staat een uitgebreid verhaal op historici.nl.
Wat ik me afvroeg: Ben jij coach van WIKI?
Haagschebluf 4 sep 2013 14:53 (CEST)
Er valt veel aan te doen omdat alle conflicten en in zekere zin 'werkweigering' niet aan de orde komen; het is dus een kritiekloos, en wat mij betreft dus onevenwichtig artikel. Ik neem aan dat dat er nog in komt. De literatuurlijst lijkt me ook verre van compleet. De verwijzingen met externe links is ook niet goed en als die zo blijven staan, dienen ze verwijderd te worden. Maar ik wacht eerst maar uw veranderingen af alvorens aan de slag te gaan. Paul Brussel (overleg) 4 sep 2013 15:09 (CEST)Reageren