Overleg:Bobby Farrell

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Externe link[brontekst bewerken]

Wat is er mis met die externe link? Emiel 16 dec 2005 19:58 (CET)[reageer]

Een link is alleen gerechtvaardigd als het verwijst naar
  • een biografie van Farrell
  • de officiele site van Farrell
  • een bronvermelding ter ondersteuning van het artikel
De eerste twee zijn niet van toepassing, de derde in zekere zin (nu nog) wel, ware het niet dat de inhoud van het artikel behoort tot het collectief geheugen van iedere Nederlander die een beetje bekend is met het disco-genre. Waardoor een bronvermelding overbodig is. (Ter illustratie: in een artikel over Willem van Oranje is een link overbodig die verwijst naar het feit dat hij "Vader des Vaderlands" en "Willem de Zwijger" genoemd werd en in 1584 werd neergeschoten door Balthazar Gerards in de Princenhof, omdat dat ook algemeen bekende info is). Heb ik het zo een beetje voldoende uitgelegd? Groetjes, Sietske Reageren? 14 jan 2006 13:29 (CET)[reageer]
OK, dankje Emiel 14 jan 2006 14:02 (CET)[reageer]

Datum van bekend worden dat Frank Farian zong, en niet Bobby Farrell[brontekst bewerken]

Er was ruim vóór 2003 al bekend dat Frank Farian de zanger was, ik weet het uit de media in de jaren tachtig. Zelfs in wikipedia staan hiervoor aanwijzingen over, in oa: [[1]]. Bij het inleveren van de GRammy werd opnieuw aangehaald dat Farian eerder (bij Boney M) de truuk van aparte zangers en performers heeft uitgehaald.
Bovenstaande niet middels vier tildes (vier keer '~') ondertekende bijdrage is hier op 30 dec 2010 om 19:14 uur geplaatst door Panthouse.

Geruchten van niet zelf zingen bij Boney M. waren er vanaf het begin. Allicht vermeldde Farian daarom in 1979 op elpee Oceans of Fantasy naast de musici ook de vocalisten....viel allemaal wel mee dus...Liz en Marcia de vrouwelijke vocalen en Farian de mannelijke vokalen inclusief falsettos...Live zong Bobby wel de beperkte vocalen zelf maar deed ook de introductie van de groep,toespraken ook.
Bovenstaande niet middels vier tildes (vier keer '~') ondertekende bijdrage is hier op 24 jul 2023 om 17:07 uur geplaatst door Musicworldvision.

Bobby Farrel zong niet.[brontekst bewerken]

Bobby is geen zanger. hij playbackte. Frank zong Bobby niet. mijn bron is sbs shownieuws. Daar ken je dat horen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 77.249.210.79 (overleg · bijdragen) 30 dec 2010 20:26 (CET)[reageer]

Desondanks werd hij gewoon altijd de Boney M. zanger genoemd. Ook nog steeds na alles zwart op wit. Allicht omdat hij tijdens de concerten wel zong.
Bovenstaande niet middels vier tildes (vier keer '~') ondertekende bijdrage is hier op 24 jul 2023 om 17:12 uur geplaatst door Musicworldvision.

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Bobby_Farrell zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 9 jan 2022 06:18 (CET)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.