Overleg:Brothers & Sisters (televisieserie uit 2006)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door CrazyPhunk in het onderwerp Verwijderd

Verwijderd[brontekst bewerken]

Ik heb dit van het artikel verwijderd.

Afleveringen

  • Aflevering 1: Patriarchy

Na een afwezigheid van drie jaar legt Kitty nog eens een familiebezoekje af ter gelegenheid van haar verjaardag. Haar moeder neemt het haar kwalijk dat zij destijds Justin heeft aangemoedigd om naar het leger te gaan. Vandaag kampt Justin nog steeds met de trauma's uit Afghanistan. Sarah, nieuw in het bedrijf, ontdekt ernstige financiële problemen. Vader William Walker heeft een hartaanval.


  • Aflevering 2: An Act of Will

De dood van vader William komt als een schok voor de hele familie Walker. De voorlezing van zijn testament dreigt verdeeldheid te zaaien onder de verzamelde erfgenamen. Moeder Nora verneemt dat haar jongste zoon, Justin, ontslag heeft gekregen en vervolgens met de noorderzon is verdwenen. Samen met Kitty en Kevin gaat ze op zoek naar de vermiste jonge oorlogsveteraan.


  • Aflevering 3: Affairs of State

Na de dood van William worstelt iedereen met pijnlijke geheimen, zoals het feit dat William Nora bedroog met Hyllo op een avondfeest dat zij organiseerde. Maar tot verwondering van de kinderen blijkt dat hun moeder niet zo naïef was als zij altijd hebben geloofd. De ontluikende romance tussen Kitty en Warren wordt onderbroken door de aankomst van haar verloofde Johnathan uit New York.

Ik vind het nogal stom om maar 3 afleveringen te hebben staan maar de rest niet. Crazyphunk 20 sep 2007 16:41 (CEST)Reageren