Overleg:De volharding der herinnering

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

"In het midden op de voorgrond ligt een ondefinieerbaar voorwerp met daaroverheen een slappe klok."

"In het midden is een monsterachtig wezen te zien waarover één van de zachte klokken gedrapeerd ligt. Het is een vervorming van Dalí's eigen gezicht, en profil gezien. Het lijkt lange wimpers te hebben en een tong die uit zijn neus kronkelt als een dikke slang."

Eerst is het ondefinieerbaar voorwerp, vervolgens is het een monsterachtigwezen en nu blijkt het een vervorming van Dalí's eigen gezicht te zijn?

Afbeelding[brontekst bewerken]

Het lijkt mij handig om een afbeelding bij dit stuk te voegen, mij lukt het niet, kan iemand anders dat doen? Dqfn13 (overleg) 23 jan 2011 11:42 (CET)[reageer]

Auteur is minder dan 70 jaar overleden (1989) dus afbeeldingen in Europa niet rechtenvrij? Formaliteit uiteraard, want de plaatjes staan wel op andere websites...Hansmuller (overleg) 24 jan 2011 00:28 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op De volharding der herinnering. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 sep 2017 02:37 (CEST)[reageer]