Overleg:Deadmau5

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door 84.105.182.96 in het onderwerp Discografie 2

Naam met kleine letter?[brontekst bewerken]

Kijk hier eens. In de biografie op zijn officiële website wordt zijn naam met een hoofdletter geschreven. Je schrijft zijn naam in elk geval niet per se met een kleine letter; daarbij worden namen standaard met een hoofdletter geschreven. Op deze manier zou ook BT met kleine letters geschreven moeten worden, omdat in zijn logo kleine letters worden gebruikt. Maar het gaat hier om een (artiesten)naam en bovendien om een afkorting, in dit geval initialen, dus wordt BT met hoofdletters geschreven. Misschien is de wijziging van een hoofdletter naar een kleine letter aan het begin van de naam een heroverweging waard? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 62.131.24.31 (overleg · bijdragen)

hij schrijft nergens op zijn biografie deadmau5 met een hoofdletter. ook op beatport is hier niets over te vinden, evenals op discogs. Het moet simpelweg met een kleine letter. In de Engelse WikiPedia schrijven ze dan 'often stylized as deadmau5', wat hier ook naar mijn idee een goed alternatief is dan 'maar gewoon' het met een hoofdletter te schrijven. BT schrijft het op z'n SoundCloud met 2 hoofdletters en ook op z'n remix met Tïesto wordt het in hoofdletters vermeld. deadmau5 daarentegen zie je nergens met hoofdletter.

Discografie[brontekst bewerken]

De dwarsstreep bij de At Play-albums klopt sowieso niet, die zou langer moeten zijn of in plaats ervan zou een dubbele punt moeten worden gebruikt; iets als "Vol. 2" is echter geen subtitel maar een toevoeging; derhalve is een komma gewenst. Een schuine streep bij de opmerkingen is niet nodig daar er al een nieuwe regel wordt gebruikt (dit is al eerder besproken); een spatie aan het begin is onnodig daar die ook in de andere secties van de tabel niet aanwezig is; een hoofdletter aan het begin van een regel binnen een aparte sectie van een tabel is niet meer dan logisch. Overal op Wikipedia ziet het er zo uit. Het gebruik van kleine letters in de tabellen blijft natuurlijk nodeloos inconsequent. Niettemin zal ik van dit laatste mijn handen nu maar afhalen... – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 84.105.182.96 (overleg · bijdragen)

Discografie 2[brontekst bewerken]

Tot twee maal toe is mij verteld dat de tabellen in discografie-secties enkel dienen voor albums en singles met een hitnotatie. Om toch alle albums en singles te kunnen vermelden in de discografie, heb ik deze in een lijst gezet met eronder de tabellen met hitnoteringen. Op die manier is de discografie compleet, overzichtelijk en volgens de Wikipedia-conventies. Ook op andere Wikipedia-pagina's is het op deze manier gedaan. 84.105.182.96 6 nov 2011 15:01 (CET)Reageren