Overleg:Demonisering

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Tijdstip van popularisering[brontekst bewerken]

Volgens mij riep Fortuyn zelf altijd "ik word gedemoniseerd". Het woord was volgens mij al populair terwijl hij nog leefde.--Lucid 16 aug 2007 14:13 (CEST)Reageren

Pas maar aan dan... Gollem 16 aug 2007 15:13 (CEST)Reageren

Hitler[brontekst bewerken]

Edit 16 aug 2007 14:12 Lucid (1.067 bytes) (Met de Hitler-vergelijking lijkt het net alsof Fortuyn en Wilders de negatieve feedback aan zichzelf te wijten hebben.) Verwijderde tekst:

"De meest gedemoniseerde politicus is echter ongetwijfeld Adolf Hitler. Hij wordt vaak gezien als de verpersoonlijking van het kwaad zelf, voornamelijk door de holocaust."

Het gaat hier niet om een vergelijking, maar om het neutrale feit dat Hitler de meest gedemoniseerde politicus is. Dat dit een waardeoordeel over Fortuyn en Wilders zou zijn is onzin. Deze perceptie is volledig het gevolg van de demonisering van deze Nederlandse politici. De toevoeging van Hitler geeft juist aan dat demonisering in zichzelf niet goed of slecht is. Juist door het toevoegen van Hitler heb ik dit artikel tegen verwijdering weten te behoeden. Gollem 16 aug 2007 15:32 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Demonisering. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 29 apr 2018 00:45 (CEST)Reageren