Overleg:Distilleerderij T.H. Ritman

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Gebruikte bronnen[brontekst bewerken]

Naar mijn mening voldoet dit artikel niet aan de eisen die op Wikipedia gesteld worden met betrekking tot het gebruik van bronnen voor encyclopedisch artikelen. Zie ter toelichting bijvoorbeeld Wikipedia:Verifieerbaarheid en met name de volgende passage: "Om informatie in een artikel ook daadwerkelijk verifieerbaar te maken, kan gebruikgemaakt worden van bronvermelding door middel van referenties naar relevante betrouwbare bronnen". Dit artikel staat echter bol van uit origineel onderzoek verkregen gegevens. Bijvoorbeeld informatie verkregen van een kleinzoon (nergens te verifiëren en hoe objectief is dergelijke informatie?), een familiearchief, eigen studies die in ringband zijn gedeponeerd bij de KB, ongespecificeerde verwijzingen naar bijv. de Groene Hart Archieven. Dit laatste archief ken ik vrij goed, ik kom er geen publicaties of serieuze bronnen tegen over Ritman, slechts een serie advertenties in de Rijnbode. Gouwenaar (overleg) 2 jul 2012 20:15 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Distilleerderij T.H. Ritman. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 21 okt 2019 02:50 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Distilleerderij T.H. Ritman. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 9 feb 2020 22:47 (CET)Reageren