Overleg:Donk (Berlare)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door DimiTalen in het onderwerp Relevantie van deze afzonderlijke pagina ???

Relevantie van deze afzonderlijke pagina ???[brontekst bewerken]

Ik zie echt niet in wat het nut is van deze afzonderlijke pagina "Donk" voor gebruikers die informatie zoeken over Berlare of het meer??? De essentie van de wijk Donk is het Donkmeer, met zijn recreatie, eendenkooi, wandelpaden, camping , winkels en horeca en was dit al lang voor het internet werd bedacht.

Dit hoort werkelijk 100 % thuis bij het lemma "BERLARE". De afscheiding ervan is zin-loos, betekenis-loos en gebruiksonvriendelijk. Of gaan we voor elk gehucht, elke rivier, beek , landschappelijk gebiedje een afzonderlijk lemma maken? Hoe minder (Vlaamse of Nederlandse) gebruiker moet doorklikken om te vinden wat hij zoekt, hoe beter de opmaak van Wikipedia!

Aangezien Donk een apart dorp is, met een van de andere kernen te onderscheiden kern (zijnde de Donklaan van aan de Bareldonkkapel tot bij de Klappel) verdient Donk wel een artikel op Wikipedia. Zoals je vast wel al ondervonden hebt, is het inderdaad gebruikelijk om voor elke aparte rivier of elk dorp een artikel aan te maken, gegeven dat er genoeg over te vertellen valt. DimiTalen 11 sep 2013 09:00 (CEST)Reageren