Overleg:EPUB

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 1 jaar geleden door 2C0F:EB58:205:AE00:F1D5:CC3C:A08C:A1B2 in het onderwerp Slappe koffie?

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op EPUB. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 17 nov 2019 21:55 (CET)Reageren

Slappe koffie?[brontekst bewerken]

Beste auteur(s) van dit lemma EPUB,

Ik ben totaal onbevoegd op het vlak van software, maar ik weet wél zeker dat een hoop mensen hier naar raad zoeken (want EPUB is een veelgebruikte software) meer bepaald om te weten te komen hoe ze EPUB kunnen gebruiken en wat voor sotware ze daar voor moeten installeren op hun apparaat.

En als u vanuit mijn gezichtshoek (= leek, nederlandstalig, iets ouder alweer, uitleg nodig, snel onder de indruk van jargon) dan begrijpt u waarom ik uw lemma een dikke onvoldoende geef!

(Het is een verschijnsel dat je wel vaker ziet op de wikipedia - met name bij technische of wetenschappelijke onderwerpen: je hoort de auteur als het ware op de achtergrond denken: "en de rest zoeken ze zelf maar op, want iedereen begrijpt toch Engels...". Niet dus!)

Daarom verzoek ik de ITC-techneuten en andere geeks vriendelijk om even door te denken over: - Voor wie schrijf je het lemma? - Wat wil de lezer weten? - Hoe maken we het hem (de lezer) een beetje gemakkelijk?

Ik geef even nog deze raad: Ga eens kijken op hetzelfde lemma in de Portugese wikipedia, daar zul je zien wat er nog méér aangedragen kan worden als broodnodige informatie voor de leek!!

Nou succes er mee, en bedankt bij voorbaat voor elke verbetering!

Peter Torrekens

Landbouwingenieur

ceattorrekens-at-google.com

2C0F:EB58:205:AE00:F1D5:CC3C:A08C:A1B2 6 dec 2022 13:39 (CET)Reageren