Overleg:Elektrische vrachtwagen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Reclame-achtig?[brontekst bewerken]

Take Mirrenberg: hartelijk dank voor de zeer snelle correctie's! (bijna binnen 1 uur na publicatie!) en de aanmoediging. En dan reclame: Als je alle namen van bedrijven en producenten weglaat, heb je een tamelijk vage en nutteloze pagina. Er zijn honderden pagina's over automerken en bedrijven in de wikipedia. Hier vind je ook een aantal terug. Die dingen worden nu eenmaal gemaakt door en gebruikt door bedrijven met namen die bijna allemaal in wikipedia voorkomen. En referenties zijn verplicht. En vergeet ook niet dat de overheid elektrisch vervoer (vooral in binnensteden) financieel ondersteund en stimuleert omdat dit soort elektrisch vervoer economisch nog niet lonend is. Ik ga uiteraard zaken toevoegen, maar dit was al een hele klus hoor! Biontologist (overleg) 11 jul 2017 14:38 (CEST)Reageren

Hoi Biontologist, bedankt voor het starten van dit artikel en je overleg op de pagina hier. Schrijven kost inderdaad tijd, ik weet er van :-)
Je zegt het zelf al: nu is het artikel eigenlijk een lijst is met "early adopters". Maar eigenlijk is het niet zo interessant voor een encyclopedie wie met dit materieel rijdt en vanaf welke dag precies. Inhoudelijk zou het sterker zijn als het artikel ingaat op de geschiedenis, verschillende types, fabrikanten, de technologische ontwikkelingen, dat soort dingen.
Ik heb je artikel gekoppeld aan anderstalige Wiki's. Daardoor zie links-onder in de marge een lijstje met talen waarin een artikel over de elektrische vrachtwagen beschikbaar is. Het Duitse artikel Elektrolastkraftwagen geeft denk ik een aardig voorbeeld van hoe het zou kunnen.
Het artikel is overigens keurig geschreven met referenties en al, ga zo door. Succes met uitbreiden en vriendelijke groet, Take Mirrenberg (overleg) 11 jul 2017 16:28 (CEST)Reageren
Take, ook bedankt voor de koppeling aan anderstalige wiki's. Totaal niet aan gedacht. En bedankt voor de tip over de Duitse pagina. interessant. En bedankt voor de samenwerking, het is werkelijk een verademing om een positief ingesteld en behulpzaam iemand op wikipedia tegen te komen, die waardeert wat je doet. Biontologist (overleg) 12 jul 2017 10:04 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Elektrische vrachtwagen. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 14 jun 2018 10:34 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 0 externe link(s) gewijzigd op Elektrische vrachtwagen. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 9 mei 2019 01:32 (CEST)Reageren