Overleg:Europees kampioenschap voetbal 2008 (kwartfinale) Spanje - Italië

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 1 maand geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Probleem met het archiveren van links in het artikel

Opstelling[brontekst bewerken]

Bericht naar aanleiding van mijn wijziging hier van 22 jun 2008 22:31. Sorry voor het ongedaan maken van sommige wijzigingen, maar de spelerslijst van Hans Kamp bevatte naar mijn mening wat onvolmaaktheden t.o.v. mijn bijgehouden lijst. Vandaar het terugzetten van dat geheel. Ik had het idee dat Hans offline de pagina had opgemaakt en daarna online had gezet. Mochten er andere redenen zijn, wees dan niet bang mijn wijzigingen weer ongedaan te maken (maar als het kan, laat dan even weten waarom ;-) ).
FST777 22 jun 2008 23:40 (CEST)Reageren

Ik heb tot nog toe het volgende systeem gehanteerd:
  • De pagina is eerst naar mijn gebruikersruimte gekopieerd en daar steeds bijgewerkt. Het was ongewenst om de originele pagina zelf steeds bij te werken;
  • De spelers in de elftallen zijn gesorteerd naar rugnummers;
  • De wisselspelers zijn ook gesorteerd naar rugnummers;
  • De gele en (n.v.t.) rode kaartspelers zijn eerst gesorteerd naar beginspelers/wisselspelers en dan naar rugnummers;
  • De spelers die een goal hebben gemaakt zijn gesorteerd naar het tijdstip van de goal.
Hans Kamp 23 jun 2008 06:07 (CEST)Reageren
Eén van mijn problemen was het ontbreken van de achternaam (en dus verwijzing) van Xavi, het ontbreken van de tijden bij de kaarten, enzovoorts. Spelers zijn gesorteerd naar functie (keeper tot spits), kaarten etc zijn gesorteerd op tijd. Dit is over het algemeen de door mij meest tegengekomen methode bij sportsites.
Nogmaals, geen probleem als je het ongedaan wilt maken.
FST777 23 jun 2008 10:37 (CEST)Reageren
In dat geval zou ik eerst van andere Wikipedianen willen vernemen wat gebruikelijk is op sport-Wiki-pagina's, en dan - afhankelijk van wat hun reacties zijn - de wijzigingen wel of niet ongedaan maken. :) Hans Kamp 23 jun 2008 10:40 (CEST)Reageren
Gezien het feit dat op de andere wedstrijdverslagen van dit EK inderdaad een volgorde wordt gehanteerd zoals Hans heeft gebruikt, heb ik de volgorde aangepast. Ook heb ik een paar namen aangepast om ze in lijn te krijgen met de namen van de pagina's waar ze naar verwijzen. Uitzonderingen hierop vormen Silva en Güiza, die in Wikipedia staan vermeld inclusief de tweede achternaam. Verder vallen Fàbregas en Xavi op: de eerstgenoemde staat op 'zijn' pagina met volledige naam ipv 'Cesc' terwijl de tweede met zijn afkorting staat benoemd.
Op Silva en Güiza na staan verwijzen alle namen nu naar pagina's zonder doorverwijzing.
Vergelijk: [1]
FST777 24 jun 2008 16:13 (CEST)Reageren

Probleem met het archiveren van links in het artikel[brontekst bewerken]

Hallo. Tijdens het archiefproces heeft het archief fouten gevonden voor een of meer sites die ik voor archivering heb ingediend. Hieronder heb ik de links opgenomen die een fout blijkt te bezitten met het volgende foutbericht.

Dit is de enige melding met betrekking tot deze links, en er wordt geen verdere poging genomen om de links te archiveren.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 11 apr 2024 13:49 (CEST)Reageren