Overleg:Ferry Doedens

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Roddel of informatie?[brontekst bewerken]

Op 20 juli heb ik enkele bewerkingen gemarkeerd als gecontroleerd, omdat die van een bronvermelding zijn voorzien en dus geen vandalisme zijn. Maar de aard van de informatie is zodanig dat ik overleg wil plegen of dit wel geschikt is voor Wikipedia. Het gaat om deze zinnen uit de Biografie:

Endemol ontsloeg Doedens in juli 2015 uit Goede tijden, slechte tijden. Als reden hiervoor werd opgegeven dat hij meerdere keren productionele afspraken niet nakwam en daardoor opnames van de serie in het gedrang kwamen.[1]. Daarna werd bekend dat kort voor zijn ontslag bij de soapserie Doedens' management hem al aan de kant had gezet. Op 20 juli gaf Doedens toe aan RTL Boulevard aan een drugs probleem te lijden.

Groet,MackyBeth (overleg) 20 jul 2015 19:53 (CEST)[reageer]

Als iemand die primair bekend is als soapacteur, daar stopt, is dat natuurlijk wel relevant voor het artikel, maar het zou inderdaad wat beknopter mogen. Bever (overleg) 1 aug 2015 07:14 (CEST)[reageer]

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist een of meer externe bronvermeldingen of referenties uit de artikelgeschiedenis van dit onderwerp gehaald. Neem alsjeblieft even een moment om de volgende bewerkingen te beoordelen. Als de toegevoegde informatie nog in het huidige artikel aanwezig is, verzoek ik je om deze door middel van een bronvermelding of referentie tag aan het artikel toe te voegen. Als je nog vragen hebt of je de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze FAQ voor meer informatie.

Ik heb de volgende wijzigingen gevonden:

Groet, valhallasw-toolserver-botje

  1. Endemol ontslaat Ferry Doedens bij GTST AD, 17 juli 2015