Overleg:Gegeneraliseerde angststoornis

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

[commentaar] 1. Anxiolytische werking van benzodiazepines houden wel aan en men bouwt af en omdat er een rebound ontstaat is klacht erger dan de kwaal 2. Secundaire herinzage van geheel artikel want er staan 3 punten in die men alleen mag benoemen als doctoraal geleerde en zolang dat niet aantoonbaar is blijft artikel dubieus 3. Materie over deze zaken ligt veel complexer, informatie is niet bindend ah sedativa en anxiolitica. 4. Inbreuk op beroepscode artsensyndicaat -> medisch tuchtcollege.

Graag herzien, dank U

Er zijn onderzoeken om Valproïnezuur (Depakine) als vervangend middel te gebruiken in plaats van AS of AD. Zou heel positief zijn mocht het waar zijn.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 84.27.224.84 (overleg · bijdragen) (Was oorspronkelijk onderaan het lemma geplaatst).

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Gegeneraliseerde angststoornis. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 16 okt 2017 21:34 (CEST)Reageren