Naar inhoud springen

Overleg:Gekaapt!

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Dit is inderdaad een boekbespreking. De link naar "Gekaapt" op de pagina van Thea Beckman is nog leeg. Daarom zou deze tekst een aanvulling kunnen zijn op de encyclopedie. Zo dat niet de bedoeling is, is dat ook goed. Maar waarom staan er dan wel boekbesprekingen van andere boeken?

Dat zijn ook geen boekbesprekingen. Een boekbespreking, zoals dit, is iets waarin de schrijver duidelijk zijn mening over een boek geeft. Dit artikel eindigde oorspronkelijk ook met de conclusie dat het een leuk en spannend boek zou zijn. Daar is een encyclopedie niet voor bedoeld. Hier mag een artikel alleen neutrale informatie bevatten. Dat iets een leuk boek zou zijn is een mening, geen feit. Bovendien bestaat het artikel nu voor meer dan 90 % uit een omschrijving van de plot van het verhaal. Voor een encyclopedisch artikel is meer achtergrondinformatie gewenst. **Man!agO** 12 jan 2010 14:11 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Gekaapt!. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 16 nov 2018 08:34 (CET)Reageren