Overleg:Jelle Kuijper

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door GeeJee in het onderwerp Kuijper of Kuiper

Graag zou ik zien dat de pagina over Jelle blijft bestaan, maar dan veel duidelijker omschreven en een IM ipv een stuk vol taalfouten zoals het nu is. Ik heb dan ook de taalfouten verwijderd, en zal proberen het stuk tekst te verbeteren. Groet – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 83.84.11.248 (overleg · bijdragen)

Ummm.. Met alle respect voor de overledene, maar wikipedia is geen plek voor een grafschrift. Daar zijn weer andere sites voor. En of dit zo gewaardeerde bandlid encyclopedisch is of niet, wordt niet beinvloed door zijn geliefden die hij nalaat. Als dat zo was, zou wikipedia er vol mee staan, dus moeten we een beetje streng zijn, soms.
Gecondoleerd. Kleuske 26 nov 2008 21:57 (CET)Reageren


zag dat ik niet ingelogd had, mijn excuses daarvoor..geheel mee eens Kleuske! Sterker nog..volledig mee eens! :) En dank voor de condoleances, ik zou het dan wel zeer prettig vinden dat de pagina zo snel mogelijk verwijderd word, temeer omdat er gewoon foutieve informatie staat. Ik weet niet of ik in staat ben de naam op de Grof Geschut pagina zelf: http://nl.wikipedia.org/wiki/Grof_Geschut te veranderen..aangezien de achternaam Kuiper moet zijn en niet Kuijper. Is het wel mogelijk om evt achter zijn naam op de pagina zelf een sterfdatum of jaar te zetten. Nou was de band al even uit elkaar, maar nu lijkt het net alsof Jelle Kuiper er nog onderdeel van uit maakt en dat zal helaas nooit meer gebeuren. Ik vind het niet streng maar zeer rechtvaardig...en vind je reactie ook zeer respectvol. Mijn reactie hierboven had er ook meer mee te maken met het feit dat ik als er dan al info op internet over Jelle te vinden is dat deze in ieder geval kloppend is..kan je vertellen dat ik ook liever iets anders doe, dan een grafschrift te schrijven. Maar als het er dan staat, laat het dan in ieder geval goede info zijn dacht ik. Ik vind het pijnlijk te zien dat er grove taalfouten gemaakt waren en zijn naam verkeerd geschreven stond.

(probeerde weer in te loggen maar dat lukte niet...ik hou het dus even op mijn naam)

Dank voor de reactie, Maaike – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 83.84.11.248 (overleg · bijdragen) 28 nov.

Kuijper of Kuiper[brontekst bewerken]

Verschillende bronnen hebben een verschillende schrijfwijze van de achternaam. Is er iemand die kan aantonen welke de juiste is? Gertjan 25 nov 2009 18:00 (CET)Reageren