Overleg:Joan van Paffenrode

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Encycloon in het onderwerp Overleg

Overleg[brontekst bewerken]

Als jullie het artikel over Joan van Paffenrode willen aanpassen, moet je het oorspronkelijke artikel aanpassen, maar het artikel zelf laten staan.

Dan moet je niet het artikel tijdelijk weghalen om het aan te kunnen passen en mij de indruk geven dat het is verwijderd. Ik kon het artikel nergens meer terugvinden.

Ik had alle informatie over Van Paffenrode verzameld. Maar als je het allemaal zo goed weet, door artikelen tijdelijk te verwijderen, mag je de rest ook zelf invullen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 2a02:a445:b27c:1:f99a:116:6c67:7445 (overleg · bijdragen)

Beste IP-gebruiker, ik vind het vervelend dat u er zo over denkt. Bij mijn beste weten heb ik u alleen willen helpen en u ook op uw overlegpagina ingelicht over waar het artikel terug te vinden is. Jammer dat dit bij u blijkbaar anders is overgekomen. Mvg, Encycloon (overleg) 1 jun 2021 20:28 (CEST)Reageren

A. Ik heb dit onderwerp over Van Paffenrode helemaal niet op de verkeerde plaats geplaatst. Ik had het eerst op mijn overlegpagina geplaatst en daarna overgezet op de artikelpagina. B. Tijdens het plaatsen van tekst, ontving ik de melding dat ik ""geen bewerkingen kon uitvoeren"". C. Toen ik even later de naam Joan van Paffenrode invoerde in het zoekvenster, bleek het hele artikel wel degelijk verdwenen te zijn. Ook op mijn smartphone was het niet terug te vinden. Het artikel bleek later teruggeplaatst te zijn. D. Als ik als initiatiefnemer van het artikel besluit om de volgende tekst te plaatsen ""Biografie en bekende familieleden"", moet je dat zonder vooroverleg met mij niet veranderen. D. Er is sinds mijn vertrek één enkele afbeelding geplaatst, maar er is géén enkele letter tekst toegevoegd. Heb je nu je zin?? Moet je mij nu niet blokkeren wegens ""vandalisme""? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 2a02:a445:b27c:1:f99a:116:6c67:7445 (overleg · bijdragen)

A en C. dit zult u van mij toch moeten aannemen. Er werd op Overleg:Joan van paffenrode tekst geplaatst, niet op Joan van paffenrode en ook niet op Joan van Paffenrode. Ik heb dit zelf hernoemd zoals u hier kunt terugvinden. Zoals aangegeven heb ik u daarover op uw overlegpagina ingelicht. Het verwijderlogboek voor 1 juni vindt u hier, als dat nog helpt.
B. hoe dat kwam kan ik zo (zonder verdere informatie) niet zeggen.
D. ik "moet" niets, zie ook WP:VRIJ. Maar daarnaast toonde u nou niet direct de wil hier inhoudelijk over te overleggen - anders had ik dat best willen doen. (Alvast maar de beweegreden: biografie en familieleden is in mijn optiek niet logisch om onder één kopje te vatten.)
Nee, natuurlijk ga ik u niet blokkeren. Maar ik vraag me wel af in hoeverre het zin heeft te reageren. Ik heb nog niet bepaald het idee dat u wilt uitgaan van mijn goede bedoelingen. Desondanks een fijne dag verder. Mvg, Encycloon (overleg) 2 jun 2021 17:35 (CEST) PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.Reageren
  • Ik had het artikel over Van Paffenrode al voltooid kunnen hebben, als er niet bot-technisch of door anderen was ingegrepen. Ik begrijp dat ook niet. Ik kreeg de melding dat ik ""bewerkingen niet kon uitvoeren"". Het artikel was een kort moment wel degelijk verwijderd en niet meer aanwezig en teksten van mij ""en bekende familieleden"", terwijl ik nog niet eens begonnen was, werden verwijderd. Hoezo moet ik dat met u overleggen? Waarom kunt u dat niet met mij overleggen? Heeft u dan ook maar één letter toegevoegd aan het artikel? Daar heeft u geen tijd voor, want u gebruikt uw tijd met artikelen verwijderen en teksten weghalen. Doeiiiii!