Naar inhoud springen

Overleg:Joseph Van Naemen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door Mar(c) in het onderwerp Waarom hier 'redirect'

Waarom hier 'redirect'[brontekst bewerken]

Ik heb een nieuw artikel gemaakt over deze Van Naemen, en heb van het vorige artikel een redirect gemaakt. Gewoonlijk zal ik het oorspronkelijke artikel behouden en verbeteren. Waarom heb ik dit hier niet gedaan?

  • Het gaat om een artikel van Februari, en iedereen weet voldoende dat deze gebruiker (ondertussen permanent 'verbannen') zeer onvolledige artikels maakte die heel wat werk voor verbetering veroorzaken, bij zo verre dat er zelfs stemmen zijn gehoord die alle artikels door hem gemaakt zouden willen verwijderen.
  • Er waren twee Joseph Van Naemens, en daar heeft de oorspronkelijke auteur geen rekening mee gehouden, ook al was het feit hem, zoals in het artikel blijkt, bekend. Om deze twee te onderscheiden heb ik voor elk van hen als titel hun tweede voornaam naam toegevoegd.

De doorverwijzing van het artikel 'Joseph Van Naemen' naar de passende Joseph, leek me de beste en vlotste oplossing, waarbij de geschiedenis van het vroegere artikel nog steeds terug te vinden is voor wie dat wil opzoeken. Andries Van den Abeele (overleg) 7 dec 2014 13:55 (CET)Reageren

Ik had gezien dat het artikel uit Februari stamde (en dat het dus dubieus werk betreft); het is echter, ondanks dat, niet verwijderd, en sindsdien zijn er meerdere anderen geweest die het hebben aangepast/uitgebreid. Het probleem van de twee gelijknamige personen is duidelijk, maar simpelweg het feit dat het oude artikel nog bestaat (niet weggegooid is), maakt mijns inziens de enige correcte route: de nieuwe tekst/uitbreiding in het oude artikel ingevoegen (en daarna het artikel hernoemen). Daarmee wordt voldaan aan de licentievoorwaarden. Met vriendelijke groeten — Mar(c). [O] 7 dec 2014 14:36 (CET)Reageren