Overleg:Kabinet-Balkenende I

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Valhallasw-toolserver-botje in het onderwerp Referenties gevonden in artikelgeschiedenis

Waarom staat er een streepje tussen Kabinet en Balkende in de artikel sleutel?

Ik kan dat streepje toevoegen in Nederlands Kabinet, maar is het niet beter deze pagina te hernoemen?

Erik Zachte

Het streepje hoort er officieel in omdat samenstellingen die eindigen op een naam een koppelteken krijgen. Vergelijk: commissie-Pietersen en zie Onze taal Kabinet-Kok. Het lijkt me dat dit in Nederlands Kabinet moet worden aangepast. In de Engelse wikipedia werd bij dit onderwerp de vraag gesteld of het niet wat voorbarig is om het kabinet Kabinet-Balkenende I te noemen. Ben ik het wel mee eens. Aan de kabinetten Den Uyl, Zijlstra en Marijnen wordt ook nooit gerefereerd met nummering. Kan altijd nog gewijzigd worden als Jan Peter opnieuw premier wordt.

Marza

Wat is nederlands voor "I stand corrected" ?

Erik Zachte


Die I is inderdaad zeer voorbarig, en het verbaast me eigenlijk dat die nooit is verwijderd. I is pas relevant als er ook een II is (net als bij koningen eigenlijk). Ik vind het een beetje zonde van de hoge bezoekcijfers om deze pagina te redirigeren, maar ik verander wel twee andere dingetjes). Fransvannes 14:44 4 dec 2002 (CET)


Ok, ik zal het verplaatsen met gebruikmaking van de systeembeheerder-opdracht 'verplaats deze pagina', dan blijven die bezoekcijfers staan. Al vermoed ik wel dat we het over een maand of 3 weer terug kunnen verplaatsen... Andre Engels 20:04 4 dec 2002 (CET)

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Kabinet-Balkenende_I zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 29 jan 2022 06:14 (CET)Reageren

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.