Overleg:Leidse Onderwijsinstellingen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Simeon in het onderwerp Verwijdering van de lijst erkende opleidingen

Verwijdering van de lijst erkende opleidingen[brontekst bewerken]

Wat heeft neutraliteit te maken met het verwijderen van mijn bijdrage? Men kan snel op Wikipedia opzoeken de erkende opleidingen van de LOI. Dit is geen reclame, maar vooral snel vinden als een belofte titel is erkend of niet. Dan is Wikipedia een snelle bron van betrouwbare informatie over opleidingen. Niets meer, niets minder. Tevens, ik had de lijst ook geplaatst bij de NCOI en de NTI. Dus ik was wel neutraal, in de zin dat ik heb dezelfde melding geplaatst bij alle afstand onderwijs instellingen. Ik was dus niet partijdig. (Partijdig is de tegenoverstelling van neutraal.) Tgeorgescu 8 dec 2009 21:16 (CET)Reageren

Ik heb net gelezen Wikipedia:Neutraal_standpunt. Simeons bewering dat de referentie is niet neutraal snijdt geen hout. Ja, inderdaad ik ben ingeschreven bij de LOI (geen erkende opleiding, maar ik was daarover bewust voor mijn aanmelding voor de studie). Ik ben ingeschreven noch bij de NCOI noch bij de NTI. Daarvoor heb ik dezelfde soort lijst geplaatst binnen de artikelen.

Mijn bedoeling was heel simpel: er waren kritische programma's bij de TV over LOI, NTI en NCOI. Er was kritiek geuit over de erkenning van bepaalde opleidingen. Ik heb feiten genoemd, zodat de lezer van de artikel precies weet welk opleiding erkend is en welk opleiding is niet erkend. Dan oordeelt de lezer zelf wat de waarheid daarover is.

Ik ben dus niet voor of tegen de LOI, maar voor de waarheid. En de waarheid kan je alleen kennen door de CROHO register te raadplegen. Dat heb ik gedaan, naar eer en geweten. Tevens, al mijn informatie is makkelijk verifieerbaar.

Ik stel voor de Simeons verandering ongedaan wordt. Tgeorgescu 8 dec 2009 21:35 (CET)Reageren

Misschien eerst afwachten wat mijn reactie is i.p.v. allerlei beschuldigingen over de waarheid etc? Zie mijn overlegpagina. - Simeon 8 dec 2009 21:40 (CET)Reageren