Overleg:Maya Hakvoort

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door De Jaren

Toelichting op de diverse door mij aangebrachte wijzigingen in dit artikel[brontekst bewerken]

Vanavond heb ik zo'n beetje dit hele - geheel of gedeeltelijk uit het Duits vertaalde? - artikel doorgenomen, en behalve dat ik enige kennelijke foutjes stilzwijgend verbeterd heb, vooral het volgende gedaan:
1. Ik heb nogal wat hoofdletters in kleine letters veranderd (soms ook het tegenovergestelde), als het hoofd- of kleine-lettergebruik afweek van wat in Nederlandse teksten gebruikelijk is.
2. Ik heb de dubbele aanhalingstekens voor en na elk item in de - kennelijk t/m 2017 complete - lijst met Engagementen (niet: Engagements, wat er stond) verwijderd, omdat het nut hiervan mij ontgaat.
3. De titels van de diverse shows en optredens heb ik gecursiveerd. Ik heb geen poging gedaan om bij de genoemde programma's - met soms heel bekende titels - links aan te brengen, omdat ik van het onderwerp musicals domweg te weinig afweet (ik ben min of meer bij toeval op deze pagina beland).
Mijn gebrek aan kennis over de diverse titels zal mogelijk ook hier en daar tot foutjes hebben geleid, en natuurlijk zal ik in dit lange artikel ook wel zaken over het hoofd hebben gezien. Maar in de wikipedia levert ieder zijn of haar bijdrage, en daar kan een ander als het goed is weer op voortborduren!
Ik hoop met het bovenstaande het een en ander verduidelijkt c.q. verantwoord te hebben.
De Jaren (overleg) 1 feb 2021 00:02 (CET)Reageren