Overleg:Monuta

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door Apdency in het onderwerp Uitvaartbedrijf versus verzekeringsbedrijf

Uitvaartbedrijf versus verzekeringsbedrijf[brontekst bewerken]

Ik maak bezwaar tegen de pagina Monuta omdat alles op één hoop wordt gegooid. Als particulier heeft men weinig te maken met de holding of de stichting. Maar Monuta Uitvaartbedrijf/onderneming is heel wat anders dan het Verzekeringsbedrijf Monuta. Monuta heeft er natuurlijk zelf belang bij om zo verwarring te laten onstaan en laten te bestaan bij de mensen die denken dat ze dan de uitvaart automatisch via het uitvaartbedrijf moeten regelen/vastleggen. Ook de site van Monuta werkt de verwarring in de hand. Je geeft al je persoonlijke gegevens op en dan blijkt dat je met het uitvaartbedrijf te maken hebt en niet met de verzekeringstak (geen inzage/beheer van uw polissen). Dus in principe misleiding en gewoon reclame!

Dus als Wikipedia dat goed wil doen, moet men onderscheid maken (twee artikelen) tussen Monuta (uitvaartbedrijf) en Monuta (uitvaartverzekeraar). Het is dan verstandig niet de link van de Monuta website te plaatsen immers Wikipedia moet niet meewerken aan misleiding.

--82.72.146.205 17 jan 2013 23:32 (CET)Reageren

Tot nu toe heeft niemand gehoor gegeven aan je oproep. Is het een idee om zelf aan die klus te gaan staan? Groet, Apdency (overleg) 27 apr 2013 10:32 (CEST)Reageren