Overleg:MrBeast

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Thieu1972 in het onderwerp Oorzaak en gevolg?

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van MrBeast zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links in de bronvermelding in het artikel zelf kunnen worden meegenomen? Bij voorbaat dank.

Groet, valhallasw-toolserver-botje

Oorzaak en gevolg?[brontekst bewerken]

« Donaldson was op zoek naar de werking van het algoritme van YouTube, om zo te ontdekken wat er nodig is om een filmpje viraal te laten gaan. Dit leidde in januari 2017 tot … »

Maakte hij dat telfilmpje om het algoritme te achterhalen, of nadat hij het algoritme gekraskt had? Sietske | Reageren? 1 jan 2022 15:04 (CET)Reageren

Als gevolg van zijn onderzoek naar dat algoritme, als ik het goed onthouden heb. Hij ontdekte dat lang tellen voor een camera zou leiden tot veel kijkers. Thieu1972 (overleg) 1 jan 2022 16:37 (CET)Reageren