Overleg:Oeuvre van Jac. P. Thijsse

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Aparte pagina voor publicaties[brontekst bewerken]

Ik ben bezig om het artikel over Thijsse wat uit te breiden. De hoeveelheid publicaties die hij op zijn naam heeft staan is zo groot, dat die m.i. een eigen pagina rechtvaardigen.

Dit is nog maar een begin. Uitgevers en relevante herdrukken zijn ook nog niet vermeld.

Er volgt o.a. nog een lijst van boeken die hij samen met R. Schuiling heeft geschreven. En dan moet er nog een lijst van de belangrijkste tijdschriftartikelen komen.

Dick Bos (overleg) 28 apr 2015 15:49 (CEST)Reageren

Series[brontekst bewerken]

Is het in dit geval niet veel handiger om het werk op te splitsen in de verschillende series (al dan niet in samenwerking met andere auteurs), en vervolgens de andere die niet in serie zijn verschenen? Het vogeljaar bestaat bijvoorbeeld al uit 12 delen. Paul Brussel (overleg) 28 apr 2015 17:29 (CEST)Reageren

Ja, toen ik bezig was, realiseerde ik me dat ook. Als je tijd hebt...... Hartelijke groet, Dick Bos (overleg) 28 apr 2015 17:33 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Oeuvre van Jac. P. Thijsse. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 9 sep 2017 07:59 (CEST)Reageren