Overleg:Pet Shop Boys

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door DVTB in het onderwerp Opbouw artikel

Notificatie van CommonsTicker[brontekst bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 12 mrt 2007 03:19 (CET)Reageren

Schrijfwijze Disco 4 / Disco Four[brontekst bewerken]

Ik heb wat research gedaan naar de juiste schrijfwijze van het album Disco 4 / Disco Four. Veruit de meeste websites, waaronder de officiële Pet Shop Boys-site noemen het album "Disco 4". Voorbeelden zijn onder meer Amazon, HMV, Sirendisc, Esprit, Cd Wow, Plato en Free Record Shop.

Ook al staat er letterlijk "Disco Four" op de hoes, er staat ook een levensgrote 4 (in cijfers). De Pet Shop Boys-site noemt het album zelf "Disco 4". Verder zou de titel "Disco Four" een titel van twee woorden zijn; iets wat geen enkel Pet Shop Boys-album heeft. Verder heten de voorgaande edities "Disco 2" en "Disco 3".

Kortom: Ik zie geen enkele reden om het nieuwe album "Disco Four" te noemen. Ik pleit ervoor om het weer gewoon "Disco 4" te noemen en om dit aan te passen in het sjabloon. DVTB 26 nov 2007 12:24 (CET)Reageren

Opbouw artikel[brontekst bewerken]

Ik vind de opbouw van dit artikel niet goed. Vooral storend vind ik de lange lijst met samenwerkingen en remixers voordat er concreet over de Pet Shop Boys zelf wordt gesproken. Die lange lijsten nemen een veel te prominente plaats in. Oplossing kan misschien zijn om een beknopte biografie te plaatsen, meteen na de inleiding. Verder is het hoofdartikel wel érg uitgebreid en gedetailleerd. Het is bijna een boek. Ik hoor graag meningen hierover. DVTB 8 jan 2009 17:06 (CET)Reageren