Overleg:Regionale raad van Bik'at HaYarden

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Een druif als informele gemeenschap ?[brontekst bewerken]

En wat te denken van een Palestijnse plaats ?

Gilgal is geen concrete plaats, maar slechts een bijbelse aanduiding. Niet bekend waar het ligt (zie lemma). Hoe kan dat dan een gemeenschap zijn in deze Israëlische raad ? (aanvulling) Kronkelwilg (overleg) 26 sep 2014 17:42 (CEST)Reageren

En wat dan te denken van

Behoort Rotem (nederzetting?/outpost?), in de lijst gemeenschappen als uitzondering bij Israël ? Bij geen van de andere staat dit erbij.

En wat stellen al die andere rood-gelinkte namen voor ? Kronkelwilg (overleg) 26 sep 2014 17:42 (CEST)Reageren

Waar je tegenaangelopen bent is dat een term soms meerdere betekenissen heeft. Hier betreft het potentiële doorverwijspagina's. Over dit onderwerp had ik je al eerder een linkje gestuurd met nadere info: Wikipedia:Doorverwijspagina. De rode links zijn een indicatie dat deze artikelen er (nog) niet zijn. Zie ook Help:Gebruik van links. Hanhil (overleg) 27 sep 2014 07:43 (CEST)Reageren
Geen kwestie van blauwe plekken (ha,ha !).
  • Deze reactie is een omzeiling van mijn opmerkingen en geen antwoord c.q. aanpassing t.a.v. Rotem, in Israël ?, onduidelijkheid over Gilgal, en de vreemde blauwe links van bovengenoemde namen naar totaal andere lemmata.
Bijkomende vragen om herziening:
  • De categorieën 'Westelijke Jordaanoever' en 'Arabisch-Israëlisch conflict' zijn op op 27 sept. in 2 sessies verwijderd, evenals bij veel andere nederzettingen. Waarom ?.
  • In de infobox staat ook onder "Situering" (= plaatsbepaling) 'Israël' vermeld. Dit is m.i. niet correct.
  • In (bijna) alle infoboxen bij de nederzettingen staat wel het Israëlische bestuurlijke district vermeld maar niet onder welk Palestijns Gouvernement of Palestijnse Lokaliteit het valt. Kronkelwilg (overleg) 28 sep 2014 16:23 (CEST)Reageren
  • Het is geen omzeiling van antwoorden, ik zal mijn uitleg van hierboven wat anders formuleren. Jij had geconstateerd dat er foute links waren. Dat kan. Als iemand een artikel aanmaakt en hij wil een interne link naar een ander lemma plaatsen, dan zet hij simpelweg [[ en ]] om het woord, en hoppa: je hebt een link. Meestal gaat dat goed, maar hier was het op een aantal plaatsen fout gegaan. Een voorbeeld: toen dit artikel in juli 2008 werd aangemaakt bestond het lemma Hamra niet. Dat resulteert dan in een rode link. Dat vinden we niet erg: die lemmata komen vaak vanzelf wel. Los daarvan is in oktober 2008 het lemma Hamra gemaakt over de Zweedse plaats. Degene die dat lemma aangemaakt heeft heeft niet gezien dat er een inkomende link was vanuit het artikel Regionale raad van Bik'at HaYarden. Zo is de link ontstaan die jij hierboven noemde. Voor die gevallen heb ik doorverwijspagina's gemaakt. Bij het aanmaken in 2008 bestond het artikel Rotem wel; de aanmaker heeft er toen voor gekozen om hier een link te plaatsen naar een aan te maken artikel Rotem (Israël). Dat kan natuurlijk ook zoiets worden als Rotem (Israëlische nederzetting).
  • De categorieën heb ik weggehaald omdat de categorie 'District Judea en Samaria' zelf al in de categorie 'Westelijke Jordaanoever' valt. Bij de onderliggende artikelen worden in de Nederlandstalige wikipedia de bovenliggende categorieën niet herhaald. 'District Judea en Samaria' valt onder de categorie 'Israëlische nederzetting' en die valt weer onder de categorie 'Arabisch-Israëlisch conflict'.
  • Over de vermelding achter land: dat is meer iets om bij Overleg sjabloon:Infobox Israëlische nederzetting te bediscussiëren. Daar kan het in 1 keer voor alle lemmata waar het sjabloon wordt gebruikt worden toegepast.
  • Over het gouvernement: a. ik vond die informatie zo snel niet terug en b. deze nederzettingen vallen bestuurlijk niet onder een Palestijns gouvernement. Erg relevant is het m.i. ook niet, maar die informatie is eenvoudig toe te voegen door achter de parameter gouvernement = de link naar het gouvernement te plaatsen.
Hopelijk is e.e.a. hiermee wat duidelijker geworden. Hanhil (overleg) 28 sep 2014 21:39 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Regionale raad van Bik'at HaYarden. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 10 sep 2017 18:06 (CEST)Reageren