Overleg:Robin de Ruiter

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 18 jaar geleden door Xiutwel

bronnen:

— Xiutwel (talk) 1 feb 2006 18:08 (CET)Reageren

Wijzigingen van 29 Juni: Ik heb het artikel grondig onder handen genomen. Lay-out is iets consequenter gemaakt, taal- en spelfouten zijn gecorrigeerd, stellingen uit niet-onderbouwde bronnen zijn verwijderd. Daarnaast heb ik aangegeven dat de meeste publicaties gezien kunnen worden als complottheoriën. Ik zal een paar wijzigingen toelichten.

  • Dat iemand onderzoek doet voor een boek lijkt me vanzelfsprekend en hoeft daarom niet expliciet genoemd te worden. Voor bekendheid in Latijns-Amerika voor zijn "buitengewone" onderzoeksvermogen is wel onderbouwing nodig. Liefst in de vorm van een prijs van een onafhankelijke journalistenorganisatie. De frontier sciences foundation vind ik wat dat aangaat nogal dubieus, maar ik heb die prijs desondanks laten staan.
  • Ik zie ook bestseller op een flaptekst staan, maar geen onderbouwing met cijfers. Zonder die onderbouwing zou ik dergelijke boude beweringen liever achterwege laten. Volgens de bibliografie achterin "George W. Bush en de mythe van al-Qaeda" heeft de schrijver 14 unieke boeken geschreven, zijn er vertalingen in 7 talen uitgebracht en waren er in totaal 27 uitgaves.